Оставиха в ареста Димитър Димитров, обвинен за убийството за съпругата си.

...
Оставиха в ареста Димитър Димитров, обвинен за убийството за съпругата си.
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвиняемия за убийството в Перник

Оставиха в ареста Димитър Димитров, упрекнат за убийството за съпругата си. Според магистратите  има задоволително събрани доказателство, че мъжът е съпричастен към убийството и в случай че бъде оставен на независимост може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

“Не съм желал да я убия и скърбя " - Това бяха единствените думи на Димитър Димитров в правосъдната зала. Той към момента отхвърля да беседва със проверяващите и прокуратурата.

 
Събирането на доказателствата продължава, има опция във всеки миг да даде пояснения, досега не е поискал.
Албена Стоилова - прокурор

Въпреки че отбраната изиска обвиненият да получи по лека мярка, домакински арест, юристът на Димитров съобщи, че няма да апелира. Той разяснява, че клиентът му е в потрес.

 
Беше в потрес и не осъзнава какво се е случило. Каза, че имал параноично чувство, че брачната половинка му изневерява сигурно. Това го е открил и заради тази причина е подал молба за бракоразвод. След това обаче, по нейно гледище, е отдръпнал молбата и са живели дружно.
Николай Цветков - юрист на обвинения

В правосъдната зала стана ясно, че половин час след среднощ на 29 април Димитър се е прибрал от близкото заведение във очевидно нетрезво положение. След това от вкъщи му се чували крясъци, а камера го снимала да изхвърля облекла в резервоар, които са открити по-късно. По тях има следи от кръвта на Анита. След среднощ той се  обадил на бащата на Анита с думите: " Май стана нещо неприятно ". Тялото на дамата е намерено от татко ѝ и двете ѝ малолетни дъщери.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР